Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Furukorsnebb

Tusen takk for svar... Det er bare det at jeg bor i 1ste etg i ei blokk.. Og her er bare kommunalte plantet trær... En avart av rognetrær... Sidensvansen er her årlig og spiser... Men lurer fremdeles på hva furukorsnebb spiser fra bakken under disse trærne. Og er det vanlig at de oppsøker bymiljø..?

Kenneth (11.02.2020 18:31)

Korsnebbene kan av og til også opptre i bymiljø, og hvis det er lite kongler å finne kan det hende at de også leter etter andre typer frø.

Roar Solheim (11.02.2020 20:10)


Flere spørsmål