Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

ornitolog

Hei! Dette har ikke så mye med fugler å gjøre, men jeg håper du kan svare allikevel.
Jeg har alltid vært interessert i fugler så lenge jeg kan huske. Og jeg tenker litt på å bli en ornitolog, men er litt usikker. Hva er det jobben din går mest ut på? Jobber du mye ute i naturen eller mest foran skjerm? Synes du jobben din er morsom?
Takk!!

Andreas (05.11.2019 00:05)

Ornitolog er ikke en jobb-betegnelse, men et vidt begrep på de som er interessert i, studerer eller arbeider med fugler. Derfor lar ikke spørsmålet ditt seg besvare på en enkel måte. Men jeg tror nok at ALLE som kaller seg ornitologer, enten de har fugler som hobby eller som del av sitt arbeid, synes fuglene er både engasjerende, spennende og morsomme å befatte seg med, hvis ikke hadde de neppe vært opptatt av dem (!).

Roar Solheim (05.11.2019 06:46)


Flere spørsmål