Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Stor nok for rødstrupa?Vi er plaget med at skjæra tar meisebollene med en gang vi henger dem ut, derfor har jeg kjøpt slike til å ha dem i, så den ikke flyr av gårde med maten.
Er åpningene stor nok for rødstrupa? Så det satt en utenfor og titta,men han fløy ikke opp... største åpning er 4x4.5 cm....

Anne Fremstad ved N/A (02.12.2019 16:22)

Hvis meisene kommer inn, gjør rødstrupa det også. Men den kan være mer skeptisk til nye og uvante forautomater enn meisene...

Roar Solheim (02.12.2019 17:08)


Flere spørsmål