Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Fann skallet a veit fugleegg under eit grantre i utkanten av ein granskog. Det som forundra meg var att det var av storleik som hønseegg og kvit Kva fugl kan dette vere frå ?Vi snakka her om Sunnfjord geografisk

Anonym (11.09.2019 17:39)

Det er det dessverre ikke mulig å gi svar på. Det KAN faktisk værer skallet fra et vanlig høneegg også. Ringdue, kattugle er noen som har hvite egg, men eggeskall kan også falme, slik at mange arter kan være mulige.

Roar Solheim (11.09.2019 17:48)


Flere spørsmål