Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

hvor får vi svar?

hvor og hvordan får vi svar på våre spørsmål til dere?

alette ved tangen (10.09.2019 10:50)

Enkle spørsmål besvares på denne siden, men vi kan ikke utføre skoleoppgaver som skoleelever selv er ment å lese om og utføre på egen hånd. Noen ganger stilles det spørsmål som er typiske skoleoppgaver, og som ikke kan besvares med ett enkelt svar, men med en lang "stil". Dette er ikke ting vi kan gjøre på denne siden. Mange stiller tydeligvis spørsmål som de selv kunne ha funnet svar på ved å søke og LESE f. eks. på wikipedia eller andre nettsider. Slike åpenbare selvstudier gir vi tilbakemelding om!

Roar Solheim (10.09.2019 10:53)


Flere spørsmål