Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Svømmeføtter

Fungerer svømmeføttene til måker på samme måte som andre fugler sine føtter, bare med svømmehud mellom tærne? Siden vi ser at de sitter på strømledninger og sånn, men Ender ikke gjør det? Har endene en annen type svømmeføtter? Google hjalp ikke mye😀

Mona Nygaard (20.07.2019 19:19)

Selv om ender ikke sitter på ledninger (det har kanskje noe å gjøre med at de har større flyvehastighet og vanskeligere med å lande på så tynne strukturer), så kan de gjerne sitte på greiner i trær!

Roar Solheim (20.07.2019 20:33)


Flere spørsmål