Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Jeg har katt på 11 år bare skriker blir gal nå har vert hos dyrl få midler som skal hjelpe jeg blir gal neste helle tiden skriker hu så må lokke døra til soverom og hu må gå bånd det er tre veier hu kan bli tatt enten bil eller hest hu er veldig nysering og skal se og likte på alt nå orker ikke mere nå er3 uker siden hver da

Anonym (12.06.2019 00:41)

Dette er ikke et fuglespørsmål, og en kan mistenke at dette mer er skrevet som en provokasjon på grunn av de problematiske forholdene løse katter skaper i forhold til fugl. Hvis du virkelig stiller dette som et reelt spørsmål, må du rette det til en veterinær!

Roar Solheim (12.06.2019 08:31)


Flere spørsmål