Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Fugl fløy på vindu - oppdateringHei. Takk for at du svarte meg tidligere i kveld. Her er bilde av fuglen som fløy på vinduet i dag. Omtrent en time etter det skjedde, og like etter jeg sendte spørsmål til deg, begynte fuglen å fly til et lønnetre i nærheten på tomta vår, der vi har et fuglebur der kjøttmeisen har lagt sju egg. sju unger ble det. Den ungen som kolliderte med vinduet i dag kom mest sannsynlig derfra. Heldigvis gikk det bra med fuglen til slutt.

Harald (02.06.2019 23:36)

Dette er en blåmeis, og det er en voksen fugl, ikke en unge. Den kan ha unger i nærheten, så det var bra at den kom til hektene igjen.

Roar Solheim (03.06.2019 11:27)


Flere spørsmål