Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Hvilken fugl?

Hvilken fugl kan dette være? Ca fem, seks meter fra meg satt en fugl og ropte tydelig og klart: Mitsubishi , Mitsubishi , Mitsubishi .... Mye løv på treet så jeg kunne ikke se den helt klart. Trodde det var en kjøttmeis, men finner ikke den lyden på noen av stedene med fuglelyder. Må kanskje kjøpe meg en Mitsubishi siden den reklamerte så tydelig og klart 😊

Anonym (09.08.2020 22:04)

Det KAN være en kjøttmeis med avvikende lyder - det er en del variasjoner ute og går, men neppe noen som reklamerer bevisst for ulike bilmerker (!).

Roar Solheim (10.08.2020 22:48)


Flere spørsmål