Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Har en nesten 5 år gammel ho undulat som jeg mistenker kan ha problemer med luftsekkene hører en slags tikke lyd når hun puster å hun produserer litt mye urinsyre som jeg må vaske bort av og till itilleg til at hun sliter litt med diare og forstoppelse har å tatt av seg litt men har å lagt på seg litt siden jeg har tvangsforet henne i hun har å mistet fjær i kloakk åpningen som nå begynner å vokse litt ut igjen noen anelse om hva dette kan være???

T.H. (08.09.2020)

Dette må du spørre burfuglfolk om.

Roar Solheim (08.09.2020)


Flere spørsmål