Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

vi forer fugler 365 dager i året

I dag har spurvene oppført seg annerledes....ekstrem trafikk …
Så koselig å se de daglig,pluss flaggspetter som er faktisk tamme...Spurvene ble veldig pågående....de sto i kø....det er alltid stor trafikk her med spurver, men i dag ble det rene E-18....Dette har vi holdt på med i over 20 år og trafikken er stor daglig. Normalt blir det servert ca 15 meisboller pr dag + vi har frø stasjon. Vi setter så stor pris på dyrelivet utenfor som de som er inne.

N.G. (02.08.2020)

Fint at dere koser dere med fuglene. Det er ikke alltid lett å vite hva som forårsaker slike variasjoner som dere beskriver.

Roar Solheim (02.08.2020)


Flere spørsmål