Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

måkene er borte

Vi har bodd i Risør i noen år og har aldri tidligere opplevd at alle måkene (+endene og svanene) i byen plutselig er borte. Både fiskemåker og gråmåker. Ikke et måkeskrik å høre. Vi vet at det er lite fisk her og at fiskerne må langt til havs for å få torsk. Hva vet dere? Er det klimakrisen?

Anonym (02.10.2019 17:20)

Vi har dessverre ikke svar på hvorfor måker lokalt kan forsvinne slik som dette. Det er neppe klima-endringer som er årsak, men heller endringer i fiskeforekomster i regionen.

Roar Solheim (02.10.2019 17:42)


Flere spørsmål