Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

MåkerHar hatt et måkepar i hagen siden i mai. Vi koser oss med dem. Gir dem mat og de er veldig tamme- følger etter oss - spiser av hånda. Noen ganger kommer også vennene deres. Synes det er litt hyggelig med litt fugleliv rundt hytta i skjærgården i Nordland. 2.august ble plutselig alle borte! Vi ser ikke en måke lenger! Det er fiskemåker, eller seing som de sier her. Hva kan ha skjedd nå? Vi savner dem! Vi har ikke sluttet å legge ut mat--de er helt borte- alle sammen! Noen årsak??

Gerda Sviland (07.08.2020 13:11)

Det er det dessverre vanskelig å vite noe om uten selv å bo på stedet. Flott bilde! Ser ut som om fiskemåkene har noen gode venner hos dere!

Roar Solheim (10.08.2020 22:42)


Flere spørsmål