Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Tre døde gulspurv.

Hei.En kamerat opplevde at tre gulspurv døde rundt hytta i sommer.Han mater med solsikkefrø, er det noe de ikke tåler? Sekken er fra Felleskjøpet, og jeg ble litt skeptisk da jeg vet at de for noen år siden blandet tonnevis av giftig korn ut i dyrefor og tydelig ikke er så nøye på det. Men da ville kanskje andre fugler ha dødd også, hvis frøene var giftige. HR dere hørt om tilsvarende? Merkelig og veldig synd. Mvh Beate Gamst Berg

Anonym (29.08.2019 17:46)

Har dessverre ikke noen opplysninger som kan belyse hva disse gulspurvene kan ha dødd av.

Roar Solheim (29.08.2019 20:40)


Flere spørsmål