Spør en ornitolog

Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog. Om du laster opp et bilde av en fugl som du vil ha hjelp til å artsbestemme, så er det viktig å skrive hvor og når bildet ble tatt. Husk også å søke etter gamle svar, da vi ikke nødvendigvis svarer på mye spurte spørsmål.

NB! Vi svarer ikke på spørsmål om hvordan man skal fostre opp ville fugler i fangenskap, da dette er en ulovlig handling. Finner du et fuglebarn eller egg så skal du la de ligge der de er! Spørsmål som dreier seg om burfugler bør rettes til zoologiske forretninger eller veterinærer.

Overskrift
Spørsmål
Skole
Navn
Alder
Frivillig
Vedlegg
De fleste bilde- lyd- og videoformater kan legges ved.
E-post
Fyll ut dersom du ønsker kopi av svaret på e-post. (Blir ikke synlig på noen websider)
Kode


Søk i tidligere stilte spørsmål:

Lenke

Skadet grønnsissikHei. Fant en grønnsisik i hagen, som så veldig sliten it. Han vil ikke spise eller drikke så vidt jeg har sett, og sover mye, men ser ikke skadet ut på noen måte. Fant han i går kveld, og har prøvd å gi han lott forskjellig mat, da det er vanskelig å finne konglefrø eller ormefrø(?). Hva burde vi gjøre? Har laget en boks med Fuglebad og litt mat.

Sofi (27.07.2019 11:54)

Den kan ha fått hjernerystelse. Det er bare å la den sitte og håpe på at den kommer seg. Lettkokte havregryn bør gå an som for.

Roar Solheim (28.07.2019 20:46)


Flere spørsmål